Masterclasses: doelgerichte stappen

Je hebt geen idee waar je moet beginnen.

Tijdens deze Masterclass:

  • Ontdek je waar jij je werkplezier uit kunt halen.
  • Vind je een antwoord op de vraag waar je moet starten.
  • Krijg je praktische stappen zodat je aan de slag kunt.
  • Leer je welke stappen je wanneer moet volgen om een inkomen te creëren welke past bij je levenswens.

Ben jij er klaar voor om je in te schrijven?


Hoe jij onderweg geld kunt verdienen

Hoe moet je beginnen?

Je wilt graag reizen en werken gaan combineren, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Je vraagt je wel eens af: ‘’wat voor werk zou ik kunnen doen onderweg’’, maar je weet hier vaak geen antwoord op. Dit antwoord ga je vinden tijdens de masterclasses, waar je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een vliegende start te maken: op weg naar jouw droomleven!

Tijdens de masterclasses krijg je praktische stappen zodat jij weet waar je moet beginnen. Je ontdekt en leert waar jou wensen liggen en wat jou doel in het leven is. Uiteindelijk wordt het jouw zelfstandige, duurzame en op jouw gebouwde bedrijf waarmee jij de wereld rond kunt. Bij iedere stap wordt het steeds duidelijker wat jij gaat doen, ookal lijkt dat in het begin nog niet zo. 

Tijdens de masterclasses leer je welke stappen je moet volgen om een inkomen te creëren welke past bij je levenswens. Het is een gratis masterclass waarin je de stappen gelijk kunt gaan uitvoeren, aan de slag dus! Deze masterclasses zijn voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, oriëntatie of interesse heeft voor een locatie onafhankelijk leven. ‘’Ik wil wel iets, maar weet niet zo goed hoe en wat?’’, deze vraag is je startpunt naar je nieuwe avontuur. 

Dit nieuwe avontuur begint bij deze masterclasses, ben jij klaar om te ontdekken en leren waar je naartoe wil?

‘In 8 Stappen Naar Een Inkomen Waar Jij Mee Op Reis Kunt’

Ik neem je mee en help je op weg. Naar jouw Droomleven.

Jouw vragen worden beantwoord en jij krijgt informatie waar je mee verder kunt.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • waar moet je aan denken als je Locatie onafhankelijk wilt leven?
  • hoe kom je tot een passend inkomen?
  • op welke manieren kun je geld verdienen onderweg?
  • hoe zorg je voor de juiste opdrachtgevers?
  • hoe verdien je genoeg terwijl je reist?
 


Ervaringen

"3 December volgde ik de Masterclass die Liesbeth met veel enthousiasme gaf. Ik was al tijden aan het nadenken, hoe ik nou toch locatie onafhankelijk geld kon verdienen. Ik ben al jaren ondernemend geweest, maar altijd locatie afhankelijk. Doordat Liesbeth je tijdens haar Masterclass mee neemt naar de kernwaarden, kom je ineens tot inzichten, waar je meteen mee aan de slag kunt. Super bedankt Liesbeth! Ik heb veel gehad aan jou manier van denken! Groetjes Ingrid."

"Wij volgden in oktober 2020 de 3 daagse challenge: 'in 3 Dagen naar Een Inkomen Waar Jij Mee Op Reis kunt!' In eerste instantie brengt Liesbeth het op een leuke ontspannen manier. Niet te complex waardoor het goed te volgen is. Wat voor ons waardevol bleek, is het ontdekken van de kernwaarden die bij ons passen. Met deze zaken in je achterhoofd laat Liesbeth je nadenken over wat jou gelukkig maakt en wat je kwaliteiten zijn. Door opdrachten uit te werken kom je steeds dichter bij wat je zou kunnen en in welke vorm, maar ook wat niet te doen. Het heeft ons weer een stapje verder gebracht. Een aanrader!" Dat je nu nog niet weet "Hoe" is logisch: je hebt het nog nooit gedaan.'

''Het leven is te kort om niet jouw Droomleven te beleven.''

''Reizen & werken combineren is ook voor jou weggelegd.''

Vanuit een camper
Missie
Inkomen op reis

PS: ken je mijn Youtube kanaal al? Abonneren mag, ik zie je daar!