Community Reizen &Werken: Digitale Nomaden (ToBe)

Community Reizen &Werken: Digitale Nomaden (ToBe)

Community Reizen & Werken: Digitale Nomaden (ToBe)

Inspiratie, kennis en alles wat je wilt weten over locatie onafhankelijk leven.

Community: Wil jij meer vrijheid ervaren en locatie onafhankelijk leven? 

Misschien heb je een grote droom om te gaan reizen en zal je deze droom financieel moeten realiseren met je spaargeld en onbetaald verlof, of zelfs met een uitkering. Het zijn handige tussenfases en korte termijn oplossingen, maar als je écht wilt genieten van je vrijheid en kwaliteit wil geven aan je reis moet je het anders aanpakken. Een inkomen tijdens het reizen betekent vrijheid, en dat is waar je zeker weten voor moet gaan om je reis nog meer betekenis te geven.

Om al je vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en mede ‘’reizigers’’ te ontmoeten kun je je aanmelden voor de Facebook community van No Madness In My Bus. In deze community krijg je van mij allerlei tips, kun je altijd je vragen en onduidelijkheden kwijt en leer je nieuwe mensen met dezelfde wensen en gedachten voor het leven kennen. Iedereen in deze community heeft de wens om locatie onafhankelijk te werken, en een aantal hebben deze stap zelfs al gezet! 

In deze community krijg je van mij antwoorden op je vragen en verbreed je tegelijk je netwerk. Ik geef je concrete tips en stappen, je kunt live sessies bekijken en ik breng je in contact met andere mensen. Iedereen heeft dezelfde dagelijkse ‘’strugles’’ en niets is te gek om te vragen of bespreken. Ook ik deel dagelijks mijn ervaringen en ga in gesprek met leden. 

Strategie sessie
Community