Unieke en bewezen Locatie Onafhankelijk leven Methode

Jij bent écht uniek, net zoals jouw leven dat is. Om deze reden wordt je plan van aanpak en je weg naar jouw locatie onafhankelijke leven net zo uniek. Het is geen ‘’one job fits all’’ programma, het is geheel gebaseerd op jouw persoonlijke kernwaarden en missie.  Wij zullen intensief gaan samenwerken en ontdekken, om zo samen jouw droomleven te realiseren.

Mastermind Traject

In 2024 ben jij er klaar voor.

Klaar om Vrijer te gaan leven.
Klaar om locatie onafhankelijk te zijn.
Klaar om minder in het systeem vast te zitten. 

Klaar om de ratrace vaarwel te zeggen.

Klaar om geld te verdienen terwijl je reist.

Je krijgt de kennis en inzichten die je nodig hebt. En je ontvangt de antwoorden die nu nog grote vraagtekens zijn.

Je weet nu niet waar je moet beginnen.
Je hebt geen idee hoe je jouw geld kunt verdienen. Je weet niet van welk werk je gelukkig gaat worden. En hebt al helemaal geen idee hoe je succesvol kan worden.

In een intensief begeleid  1-op-1 traject neem ik jou aan de hand en bied ik jou helderheid, inzichten en oplossingen op het gebied van locatieonafhankelijk werken en creëeren we een persoonlijk concept voor jou. Waarmee jij jouw geld kunt verdienen.

Inventarisatie
Ik neem je mee bij je hand. Je komt te weten waar je nu in jouw leven staat en waar je graag naartoe zou willen. Wat is er belangrijk in jouw leven. Welke aanpassingen zijn gewenst om de transformatie te maken. We bepalen samen de juiste route naar jouw vrijheid.
Concept Creatie
Zowel jij als jouw droom zijn uniek. Dat is dan ook de reden dat mijn traject ultra persoonlijk is. Je krijgt een voor jou gemaakt succesvol business concept gebaseerd op jouw kernwaarden en missie. Ik laat je stap voor stap zien hoe je daar jouw geld mee kunt verdienen.
Realisatie
Samen gaan we een sterk concept neerzetten, het juiste publiek opbouwen en een sterk aanbod creëeren. Zodat jij geld gaat verdienen terwijl je kunt kiezen waar je wilt leven en Ultieme Vrijheid kunt ervaren. Tijdens het traject ben je reeds 'up and running' met jouw bedrijf. En ik ben er om je te laten groeien.

Hoe gaan wij jouw Droom realiseren?

Om jou de meest succesvolle weg naar jouw Droomleven te laten lopen, ga ik 6 maanden met je samenwerken.
 

We gaan 1-op-1 aan de slag en aan het eind van dit traject weet jij precies

 • ….wat jouw kernwaarden zijn
 • ….wat jouw missie is
 • ….waarop wij jouw business concept op baseren en gaan aanscherpen
 • ….waarvan jij intens gelukkig gaat worden om daar jouw geld mee te verdienen
 • ….hoe jij het publiek gaat vinden om hier een succes van te maken
 • ….hoe jouw product ecosysteem, het aanbod, eruit moet zien en
 • ….hoe jij voldoende omzet kunt creëeren om jouw Droom en vrijheid te gaan beleven
 • ….hoe de technieken werken die jij gaat inzetten
Je hebt na dit traject een stabiele fundering waarop jouw toekomst gebouwd kan worden.

Je weet exact wat je gaat doen, voor wie je dat gaat doen en hoe je dat succesvol gaat doen. Je bent reeds actief met jouw bedrijf en in begeleid jou bij alles wat je tegenkomt, ook qua Marketing & Sales (technieken).

 
Zonder de valkuilen waar de meesten in trappen, zoals
 • in The Loop terechtkomen
 • twijfel en onzekerheid die afleidt
 • jezelf afvragen of je wel goed genoeg bent
 • niet de wereld in gaan met jouw missie, maar met iets ‘wat je al kunt’
 • nog niet echt van de vrijheid kunnen genieten omdat het bedrijf niet voldoende succes heeft.
 
Wij gaan een succesvolle business bouwen op jouw missie: werk waar je blij van wordt met het inkomen waarmee jij jouw gewenste vrije leven kunt leiden!
 

Waar wacht jij nog op voor je gaat bouwen aan jouw gewenste leven?

Je krijgt de sturing die je zoekt, de stok achter de deur, de begeleiding die je nodig hebt en de vrijheid om het op een manier te doen die bij jou past.

Met veel plezier ga ik je helpen naar het sterk neerzetten van jouw succesvolle eigen locatie onafhankelijke bedrijf!

Voor wie is het 1-op-1 Mastermind Traject?

 • Als je in 2024 locatieonafhankelijk wilt werken
 • Als je nog niet (precies) weet wat je wilt gaan doen of Hoe je dat moet realiseren
 • Als je minder ratrace wilt
 • Als je meer vrijheid wenst
 • Als je een (extra) verdienmodel wilt
 • Als je zin hebt om te knallen!

Wat je nog meer wilt weten

6 maanden spreken we elkaar om de 3/4 weken in een zoomcall waarin in jou alle kennis geef die jij nodig hebt en zodat je snapt wat ik je laat doen.

Je krijgt huiswerkopdrachten mee zodat je groeit.

Die kun je vastleggen in jouw werkboek.

De huiswerkopdrachten bekijk ik persoonlijk via mail en daar krijg je feedback en advies van mij op.

De meest duurzame weg naar jouw Droomleven: dat is 1-op-1 Mastermind Traject en ik ga het graag met je aan.

We starten wanneer jij wilt.  

De totale kosten zijn  €995,- excl btw.

Daarnaast kun je in 3 gelijke termijnen betalen zonder daar extra voor te betalen. De betaling van €333,- excl btw vinden dan plaats in de eerste, de tweede en derde maand van samenwerken.

Als je van een van de betalingstermijnen gebruik wilt maken, mail me dan even!

vera
"Liesbeth heeft mij super goed geholpen om mijn business naar een hoger plan te tillen! De feedback die ze gaf was precies wat ik nodig had om weer verder te kunnen. Lekker direct, persoonlijk en volledig toegespitst op mijn business. Erg blij met de nieuwe en goede ideeën."
www.sollcitatieskills.nl
Facebook
Wat een week!! Vertrokken met een open geest en zonder verwachtingen, maar zoveel bijgeleerd! Het verder uitbouwen van een eigen business, gelijkgestemde deelnemers leren kennen, een positieve kijk op mezelf en de toekomst. Een heerlijke combi van gezonde geest in een gezond lichaam, wat dan weer zorgt voor een hoop positieve energie. Alleen hier naartoe gereisd en 6 mooie vriendschappen aan overgehouden. . . NomadnessInMyBus jullie waren geweldig!
Chin Kwan
Via Google Reviews
25
'Liesbeth: je hebt me écht goed op weg gestuurd. Weet je nog dat ik zei:” ik ga je traject doen maar ben benieuwd wat jij kunt verzinnen wat ik niet kan” Nou dat dus 🤣🤣🤣Nu 1.5 jaar verder heb ik alles aardig op de rit. Mijn coaching loopt goed en tjonge wat vind ik het leuk om te doen. Nogmaals super bedankt 💕'
placeholder.png
Mijn samenwerking met Liesbeth en Ronald startte eind 2021. Op dat moment was ik net aangekomen in Uruguay, waar ik 5 maanden verblijf. Op dat moment hadden mijn vriend en ik geen werk, dus was dit dé uitgelezen mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen. Van Liesbeth en Ronald leer ik naar mezelf te kijken, me zelf als het ware een beetje te ontleden en alle puzzelstukjes op tafel te leggen. En door de gesprekken die ik met hun beide volg, kan ik de puzzel stap voor stap verder afmaken. Ik ben in het beginstadium van mijn puzzel van 1000 stukjes, zo voelt het, maar ik heb er vertrouwen in dat ik deze puzzel in 2022 helemaal gelegd heb. Door mij de juiste vragen te stellen, me opdrachten te geven en me het vertrouwen te geven die ik nodig heb, ga ik lekker verder met puzzelen. Dank jullie wel!
Carina Dolfing
Via Google
placeholder.png
Ik ben nog niet zo lang bezig met de coaching door Liesbeth maar heb nu zeker al mooie stappen kunnen zetten in mijn bedrijf. De coaching betreft een min of meer vast format, waarna ik opdrachten krijg die ik verder uitwerk. Met de hulp van Liesbeth ga ik nu sneller dan dat ik alleen zou doen en krijg ik ook net wat meer lef om door te zetten.
Cindy te Ronde
Via Google
placeholder.png
Topcoaches, heldere haalbare en persoonlijke adviezen die je motiveren met veel plezier aan de slag te gaan.
Bregje Paulussen
Via Google

Meest gestelde vragen

Ik ben van mening dat jij moet doen waar jij echt gelukkig van gaat worden. En dat word je als je vanuit jouw kernwaarden aan jouw missie kan gaan werken. We maken dan ook een volledig persoonlijk businessconcept: op jouw lijf geschreven.

Nee. Ik ben voorstander van duurzame missiegedreven en competente ondernemingen gebaseerd op jouw kernwaarden en missie. Maatwerk is dan ook wat ik lever en het is zeker geen netwerkmarketing-bedrijf.

Jazeker! Via een Zoomcall spreken wij elkaar 12 keer live in de Mastermind en ik behandel jouw opdrachten persoonlijk. Hierdoor kunnen we echt dieper ingaan op jouw situatie en status en concrete stappen maken zodat jij jouw locatieonafhankelijke inkomen kunt realiseren.

Nee hoor. Ik ben voorstander van ‘oefenen’. Alles is te leren en ik kan jou laten zien hoe je succesvol ondernemer kunt worden. Je hoeft dus nog geen ervaring te hebben: je krijgt alle gelegenheid ervaring op te doen en competent te worden.

Nee helemaal niet. Dat is  ook een groot onderdeel van de coaching; ik ga samen met jou een persoonlijk businessconcept voor jou creëeren. En pas als jij heel blij wordt van het idee daar jouw geld mee te kunnen gaan verdienen, zitten we op het juiste spoor. Dan gaan we rustig veder. Je gaat tijdens het traject ontdekken wat je ‘later’ wilt worden. 🙂

Ja nou en of. We gaan kijken of jij nog steeds doet waar je heel gelukkig van wordt of dat je even terug naar jouw missie mag. Dan gaan we zorgen dat dat bedrijf nog sterker wordt en jij jouw doelen gaat behalen.