Persoonlijke Coaching

Jij bent écht uniek, net zoals dat je leven dat is. Om deze reden wordt je plan van aanpak en je weg naar een inkomen waar jij mee op reis kunt net zo uniek. Het is geen ‘’one job fits all’’ programma, het is geheel gebaseerd op je persoonlijke missie en kernwaarden.  Wij zullen intensief gaan samenwerken en ontdekken, om zo samen jouw droomleven te realiseren.

Coaching

De manier waarop jij straks je geld gaat verdienen, als je gaat reizen, is nu nog onbekend. Door rekening te houden met je wensen, vaardigheden en de manier waarop jij je leven wil gaan leiden, creëren wij tijdens deze persoonlijke coaching samen een uniek concept. Dit unieke concept is echt alleen voor jou gemaakt, zodat jij op zoek kunt gaan naar intens geluk. Tijdens de coaching en het ontwikkelen van dit unieke concept maak je persoonlijke ontwikkeling door. Ook ontdek je tijdens deze coaching nieuwe dingen en ben je vooral ook echt zelf bezig met je toekomst. Locatie afhankelijk werken is alleen leuk als je iets kunt doen waar je écht gelukkig van kan worden.

Hoe gaan wij aan de slag?

Deze coaching is er om je op weg te helpen met een geheel concept van begin tot einde. Ik denk met je mee. We starten met een stappenplan waarmee je inkomen gaat bereiken, ik help je tijdens het tijdspad wat je gaat volgen en ondersteun je met de marketing van het idee. Alles kan besproken worden en ik help je met veel vertrouwen door iedere fase heen. Je gaat van ‘’geen idee wat ik ga doen’’ naar betalende klanten voor jouw persoonlijke en unieke plan.

Vera Paauwe
Vera Paauwewww.sollcitatieskills.nl
Read More
"Liesbeth heeft mij super goed geholpen om mijn business naar een hoger plan te tillen! De feedback die ze gaf was precies wat ik nodig had om weer verder te kunnen. Lekker direct, persoonlijk en volledig toegespitst op mijn business. Erg blij met de nieuwe en goede ideeën."

PS: ken je mijn Youtube kanaal al? Abonneren mag, ik zie je daar!